Kaspersky Security for Virtualization Desktop (15-19 User/1 Year) KL4151OAMFS

Kaspersky Security for Virtualization Desktop (15-19 User/1 Year) KL4151OAMFS

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (09.01.2017): 215,00 RON

Ceea ce vă mai poate interesa

Descrierea produsului

Kaspersky Security for Virtualization este o solutie anti-malware, care nu necesita un software de tip agent, si care asigura o modalitate eficienta pentru a-ti proteja infrastructura virtualizata – cu o mai mare performanta si cu un impact redus asupra densitatii virtualizarii. Aplicatia este usor de implementat si include caracteristici de administrare avansate care simplifica o gama larga de actiuni de securitate – atât pentru statiile fizice cât si pentru cele virtuale.
Caracteristici de protetie si performanta
Protectie centralizata. Kaspersky Security for Virtualization este o aplicatie virtuala care se conecteaza la VMware’s vShield Endpoint – pentru a asigura posibilitati de scanare anti-malware. Ofera un singur motor anti-malware, centralizat si o baza de date pentru fiecare masina gazda fizica.

Motor anti-virus avansat. Tehnologiile premiate ale Kaspersky – impreuna cu actualizarile frecvente – ajuta la protejarea impotriva amenintarilor noi si emergente. Un analizor euristic combate malware-ul polimorfic.

Protectie automata. Noile masini virtuale sunt automat protejate anti-malware – pentru a elimina perioadele de lipsa a protectiei si configurarile gresite. Orice masina virtuala client este mereu protejata cu cele mai recente baze de date de semnaturi, chiar daca anterior aceasta masina nu a fost online.

Densitate sporita a virtualizarii. intrucât Kaspersky Security for Virtualization este o solutie care nu necesita un software de tip agent, ajuta la eliminarea Update Storms si Scan Storms, la obtinerea unei densitati mai maria virtualizarii, la reducerea impactului asupra performantei si rezolva problemele de lipsa a protectie care pot aparea la unele produse cu software de tip agent.
CARACTERISTICI DE ADMINISTRARE:Consola unica de administrare.

Kaspersky Security Center — care este disponibil fara vreun cost suplimentar — este o consola de administrare unica ce permite gestionarea protectiei pe masinile virtuale, fizice si pe dispozitive mobile.
COMPATIBILITATE CU VMWARE VMOTION.

Fiind complet compatibil cu VMware vMotion, Kaspersky Security for Virtualization asigura protectie neintrerupta atunci când activitatea se muta de pe o gazda ESXi la alta. Daca noua gazda are licentele necesare, protectia va fi prezenta si toate setarile de securitate vor ramâne neschimbate.
INTEGRARE CU VMWARE VCENTER.

Kaspersky Security for Virtualization primeste informatii despre masinile virtuale de la vCenter — inclusiv o lista cu toate masinile virtuale si parametri relevanti. Pe lânga faptul ca ofera o mai buna vizibilitate pentru echipa IT, integrarea cu vCenter garanteaza ca protectia este automat asigurata ori de câte ori este configurata o noua masina virtuala.

Denumiri similare la Antivirus Kaspersky Security for Virtualization Desktop (15-19 User/1 Year) KL4151OAMFS: Security for Virtualization Desktop 15 19 User 1 Year KL 4151 OAMFS, SecurityforVirtualizationDesktop1519User1YearKL4151OAMFS, Security for Virtualization Desktop (15 19 User/1 Year) KL4151OAMFS, SecurityforVirtualizationDesktop15-19User1YearKL4151OAMFS, Security for Virtualization Desktop (15-19 User/1 Year) KL4151 OAMFS
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^