Kaspersky Total Security for Business Renewal (10-14 Device/3 Year) KL4869OAKTR

Kaspersky Total Security for Business Renewal (10-14 Device/3 Year) KL4869OAKTR

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (16.07.2018): 1 300,00 RON

Ceea ce vă mai poate interesa

Descrierea produsului
Numarul de licente 14 useri

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!


Kaspersky Total Security for Business ofera cea mai completa platforma de protectie si administrare din industrie. Solutia Total Security for Business securizeaza fiecare nivel al retelei tale si include instrumente puternice de configurare pentru productivitatea utilizatorilor si protectia lor impotriva amenintarilor programelor periculoase, indiferent de dispozitivul folosit sau de locatia in care se afla. Kaspersky Total Security for Business include protectia statiilor, serverelor defisiere, dispozitivelor mobile dar si a serverelor de mail gateway si de colaborare din companie.
Kaspersky Total Security for Business licentiaza urmatoarele produse:
Kaspersky Security Center

Kaspersky Endpoint Security for Windows

Kaspersky Endpoint Security for Linux

Kaspersky Endpoint Security for Mac

Kaspersky Anti-Virus for Linux File Server

Kaspersky Anti-Virus for Windows Server Enterprise Edition

Kaspersky Security for Mobile

Kaspersky Security for Linux Mail Server

Kaspersky Security for Microsoft Exchange Servers

Kaspersky Anti-Virus for Lotus Domino

Kaspersky Anti-Virus for Proxy Server

Kaspersky Anti-Virus for Microsoft ISA Server and Forefront TMG

Kaspersky Security for Microsoft SharePoint Server


Protectie completa impotriva programelor periculoase, ce cuprinde instrumente de criptare, eficientizare IT si implementare a politicilor.
PROTECTIE SERVER E-MAIL

Protectie anti-malware si anti-spam a traficului de e-mail pentru cele mai cunoscute sisteme de e-mail.
PROTECTIE PENTRU GATEWAY-UL DE INTERNET

Asigura protectia accesului la Internet in intreaga organizatie prin inlaturarea automata a programelor periculoase si potential ostile din traficul HTTP (S)/FTP / SMTP si POP 3.
PROTECTIE PENTRU SERVERELE DE COLABORARE

Kaspersky iti protejeaza serverele SharePoint® impotriva malware-ului, in timp ce posibilitatile de filtrare a continutului si a fisierelor ajuta la prevenirea stocarii continutului inadecvat.
TEHNOLOGII DE CRIPTARE PUTERNICE

Criptarea AES 256-bit la nivel de fisier si de disc, protejeaza datele companiei in cazul pierderii accidentale sau furtului dispozitivului, permitând schimbul sigur de date prin intermediul dispozitivelor amovibile, e-mail, retea sau web, toate fiind accesibile utilizatorului.
PROTEJAREA SPATIULUI DE STOCARE PARTAJAT

Prezenta doar a unui fisier infectat - pe oricare din serverele dumneavoastra - ar putea afecta in mod negativ toate computerele din retea. De aceea, Kaspersky Endpoint Security pentru Business SELECT ofera protectie anti-malware pentru serverele de fisiere care ruleaza Microsoft Windows sau Linux.
CONFIGURARE A SISTEMELOR SI ADMINISTRARE A PACHETELOR DE CORECTIE

Prin combinarea crearii imaginii sistemului de operare si implementare, scanarii de vulnerabilitati, administrarea automata a pachetelor de corectie, controlul accesului in retea, inventarierea si administrarea licentelor se obtine un set de instrumente integrate complet, administrate printr-o singura consola centralizata.
IMPLEMENTARE A SISTEMELOR MOBILE SI PROTECTIE PENTRU SMARTPHONE-URI SI TABLETE

Protectia bazata pe agent pentru endpoint- uri mobile, si administrarea de la distanta a politicilor pentru dispozitive si software se realizeaza prin Kaspersky MDM.
ANTI-MALWARE PUTERNIC PENTRU ENDPOINT- URI SI INSTRUMENTE FLEXIBILE DE CONTROL Cele mai bune instrumente granulare, anti- malware, pentru control al dispozitivelor, web si al aplicatiilor.

Denumiri similare la Antivirus Kaspersky Total Security for Business Renewal (10-14 Device/3 Year) KL4869OAKTR: Total Security for Business Renewal 10 14 Device 3 Year KL 4869 OAKTR, TotalSecurityforBusinessRenewal1014Device3YearKL4869OAKTR, Total Security for Business Renewal (10 14 Device/3 Year) KL4869OAKTR, TotalSecurityforBusinessRenewal10-14Device3YearKL4869OAKTR, Total Security for Business Renewal (10-14 Device/3 Year) KL4869 OAKTR
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^